Mijn naam is Inge Schouwenaars en sinds 2010 eigenaresse van Vitaz – fit in Leidsche Rijn Utrecht. Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt in een technische en later bedrijfskundige functie in de bouw en civiele techniek. Al vroeg in mijn carrière kwam ik erachter dat ik een stukje miste in deze business, de mens en zijn fysiek.

In 2002 ben ik op zoek gegaan naar de mechanica van de mens en kwam koos voor een opleiding sportmassage van het NGS. De 12 jaren die volgden heb ik mijn tijd verdeeld tussen het zakenleven, het sport en massageleven en vele opleidingen om mezelf vooral in deze laatste twee te professionaliseren.

Inmiddels werk ik alleen nog in mijn praktijk en ben ik als docent werkzaam voor diverse opdrachtgevers. Ook heb ik de 4 jarige HBO opleiding tot neuromusculair therapeut afgerond, om nog beter in te kunnen spelen op langdurige klachtpatronen en afgeleide pijn.

Gedreven, doelgericht en nieuwsgierig zijn de woorden die mij het beste omschrijven.

Ik hou van mensen die het beste uit zichzelf en het leven te halen. Dit is voor iedereen anders en kan op allerlei niveaus; (top)sport, werk en gezondheid. Bijdragen in het halen van het doel door jezelf lichamelijk beter in je vel te laten zitten, is mijn belangrijkste doel. Dit kan middels ontspannende massages, diepe intensieve losmakende massages, sportbegeleiding of preventieve massages op de werkvloer voor het verlichten van stress gerelateerde klachten.

Indien u geïnteresseerd bent in de opleidingen die ik heb genoten, lees dan verder.

Massage

Sportmassage 2002 (NGS)
Dorn therapeut 2010 (Dorn instituut)
Bindweefselmassage 2010 (NGS)
Blessurepreventie 2011 (NGS)
Easy taping Therapeut 2011 (Fysio physics)
Stoelmassage preventief 2013 (HMC)
Stoelmassage curatief 2013 (HMC)
Deep Muscular Techniques 2014 (HMC)
Mylogenics Release 2014 (Overload Worldwide)
Basiscursus Soigneur 2014 (KNWU)
Neuromusculair therapeut (HBO) 2014-2017 (Prevenzis)

Ergon Therapeut 2018 (Prevenzis)

Sport

All-round conditie en hersteltrainer 2010 (Toine vd Goolberg)
Fitnesstrainer A+B 2012 (FitVak)

Communicatie
NLP Practitioner 2012 (NLP- academy)

Als je vragen hebt of direct een afspraak wilt maken, neem dan contact op via het formulier

Over Vitaz

Inge Schouwenaars is oprichter van Vitaz – fit. Lees hier meer over Inge’s visie en achtergrond en check LinkedinTwitter en Facebook