Vitaz – fit werkt graag samen andere professionals en heeft daarom de volgende samenwerkingen.

Fysiotherapie Bodyproof

Naast de sportfaciliteiten die beschikbaar zijn, zijn er vele disciplines aanwezig binnen Bodyproof, die samen kunnen werken aan een optimaal herstel.

De praktijk is gevestigd in de Meern (Leidsche Rijn). Op basis van de nieuwste inzichten, wordt de patiënt ondersteund naar een goed functioneren in het dagelijks leven en/of sport. Actieve oefentherapie ondersteund met educatie heeft daarbij een meerwaarde ten opzichte van passieve therapie, echter zal soms een combinatie van de therapie vormen nodig zijn.
De praktijk is zo ingericht dat alle facetten van de revalidatie kunnen worden toegepast waaronder:

  • Lenigheid
  • Coördinatie
  • Kracht
  • Uithoudingsvermogen
  • Stabiliteit, fysiek en mentaal

Hardloopgroep Athletic Point

Jaarlijks begeleidt Vitaz-fit de marathon groepen van AP middels massage en verzorging.

Athletic Point is een (hard)loopgroep in Leidsche Rijn, waar kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht de belangrijkste sleutelwoorden zijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam: Athletic Point (AP) is er stellig van overtuigd dat iedereen die loopt lekker(der) in zijn vel zit of gaat zitten. In de vele jaren dat AP nu bestaat is het tot een landelijk gerenommeerde club met zo’n 350 enthousiaste leden, van pure recreanten tot fanatieke wedstrijdlopers. Daarnaast geeft AP jaarlijks nog diverse clinics voor nog eens ruim 200 (beginnende) lopers.
AP richt zich op iedere recreatieve loper, van beginneling tot wedstrijdloper, vanaf 18 jaar
zonder (fysieke) beperkingen, die onverantwoord kunnen zijn om te lopen.

Super Letselschade

Wanneer u gewond raakt als gevolg van een ongeval, kan er al snel sprake van (grote)financiële consequenties zijn. We spreken dan van letselschade. Het kan lichamelijke maar ook geestelijke letselschade betreffen. Letselschade kan ontstaan door een verkeersongeval, een ongeval tijdens het werk of sport, maar ook tijdens het klussen in uw woning of door toedoen van (huis)dieren. U heeft medische behandeling, verzorging of hulp nodig, u kunt niet naar uw werk, uw kinderen moeten verzorgd worden, het onderhoud van uw huis en tuin lukt niet meer.
Bij wie kunt u terecht en wie gaat de kosten op zich nemen? Welke kosten komen voor vergoeding in aanmerking? Is uw schade verhaalbaar? Zijn de juridische kosten verhaalbaar? Omdat het gaat om een vaak tijdrovend en ingewikkeld proces is het goed om daarbij professionele bijstand te zoeken. Ik verzorg de zakelijke kant, de discussie met betrekking tot aansprakelijkheid en het verzamelen van de benodigde gegevens. U kunt zich intussen ongestoord richten op uw herstel!

Chiropractie Leidsche Rijn

Bij Chiropractie Leidsche Rijn kunt u terecht met rug-, schouder-, nek- en hoofdpijnklachten. Chiropractie geeft vaak resultaten waar andere methoden geen verlichting brengen. De behandeling is effectief en veilig voor alle leeftijden. Een verwijzing van een huisarts of specialist is niet nodig.

Bij ons staat de patiënt en zijn gezondheid centraal.

Bij artrose (slijtage) kan doorgaans pijnverlichting en functieverbetering bereikt worden. Andere klachten zoals tintelingen of gevoelloosheid in armen en benen, migraine, algemene spier- en gewrichtsklachten kunnen ook behandeld worden.

Vrouwen met lage rugpijn tijdens de zwangerschap kunnen baat hebben bij chiropractische begeleiding.

Tevens huilbaby’s en kinderen met motorische problemen kunnen in veel gevallen met succes behandeld worden.

ABC Fysio

ABC Fysiotherapie is hét adres voor fysiotherapie in Leidsche Rijn. Met een team van specialisten werken wij elke dag vol energie aan uw gezondheid zodat u zich snel weer goed voelt. De praktijk heeft een vestiging voor Langerak / Parkwijk (aan de Langerakbaan) en in ’t Zand / Terwijde (aan de Salvador Dalistraat). Ook ’s avonds en in het weekend staan wij voor u klaar.

ABC Fysiotherapie Leidsche Rijn is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). ABC Fysiotherapie is een Plus-praktijk. Dat betekent dat wij voldoen aan de strengste kwaliteitseisen opgesteld door de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

De behandelmethode van ABC Fysiotherapie Leidsche Rijn is gebaseerd op het belastings- en belastbaarheidsmodel. De belasting en de belastbaarheid van uw lichaam moeten goed in balans zijn. Om deze balans te herstellen is het belangrijk om dus goed uw belasting en belastbaarheid op elkaar af te stemmen. Dit is het hoofddoel en is tegelijkertijd de filosofie achter de behandelingen van ABC Fysiotherapie Leidsche Rijn.

Sportgeneeskunde Woerden

Last van een blessure? Niet goed weten wat goed is qua sport, bewegen, leefstijl? Maak bij ons een afspraak! We doen consulten bij blessures en voor advisering, sportmedische onderzoeken, en verplichte sportkeuringen.

Overige interessante sites

Zorgwijzer

Directe informatie betreft vergoedingen. 

Sportzorg

Uitgebreide informatie over sportblessures, sportzorg en oefeningen