‘Een gewoon écht goede massage’

Heb je zin om even helemaal tot rust te komen?

Vitaz-fit is dé plek in Leidsche Rijn voor een gewoon écht goede massage, helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Ontsnap aan de druk van alledag en zorg voor jezelf. Ervaar jij net als 61% van de Nederlanders wel eens stress? Met een massage van Vitaz – fit kom je in een diepe staat van ontspanning en voel je je na afloop als herboren. Vermoeide spieren of ergens specifiek last van? Herstel en onderhoudt je lichaam met een intensieve en stevige massage waarbij we extra aandacht geven aan jouw focuspunten.

Er is niemand zoals jij!

Je massage is daarom uniek en wordt volledig afgestemd op jouw focuspunten. Bij Vitaz-fit beheersen we diverse belangrijke massagetechnieken en combineren deze tot de meest effectieve massage voor jou. Want ik weet het zeker, het is juist de mix van deze technieken die zo goed werkt.

Door aandachtig te luisteren proberen we te voelen wat er nodig is om jou verder te helpen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, balans, herstel, verlichting of een boost. Ben je al om? Boek dan snel dat ‘momentje voor jezelf’ via de knop hieronder.

massage1
massage

Massage technieken

Wij van Vitaz-fit geloven dat een goede massage bestaat uit een combinatie van meerdere massagetechnieken. Het is onze overtuiging dat juist de mix van massage technieken ervoor zorgt dat een massage precies voldoet aan je wensen en behoeftes en je een gewoon écht goede massage geeft.

Een goede massage geven is een hele kunst.

Wij beheersen vele verschillende massage technieken en weet ook welke technieken het beste bij jouw behoeftes passen. Ze weten op welke manier ze de technieken moeten uitvoeren en wat de uitwerking ervan is. Een ontspanningsmassage vraagt natuurlijk om hele andere technieken en een rustigere uitvoering dan een massage die lichamelijke klachten moet oplossen.

Wil jij meer leren over de verschillende soorten massagetechnieken die wij inzetten om jou precies te geven waar jij behoefte aan hebt? Op deze pagina vind je uit welke massagetechnieken een Vitaz massage kan worden opgebouwd.