Workshop voor masseurs

Deze workshop is nog in ontwikkeling en kan nog niet geboekt worden.

Deze workshop is speciaal bedoelt voor mensen die hobbymatig of professioneel masseren. Mensen die masseren zijn vaak erg gedreven om de klachten van een ander te verminderen of op te lossen. Vaak vergeten ze aan zichzelf te denken.

Masseren is een zwaar vak, niet alleen voor de handen, maar ook voor rug en schouders. Wil je dit vak op een goede manier lang blijven doen en niet na 5 intensieve jaren op zoek moeten naar iets anders, dan is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt.

In deze workshop van 3 uur ga ik je helpen met een stukje kennis en bewustwording. Ik zal je uitleg geven over een ‘goede’ massage houding en over hoe je je handen op een juiste manier gebruikt. Hoe je de gewenste kracht kan zetten, maar ook dat je jezelf niet overbelast.

Deze workshop is 1 op 1, of maximaal 1 op 2.

Dit is zo ingestoken, omdat iedere masseur zijn eigen type massages geeft, een uniek lichaam heeft en zijn eigen persoonsgebonden klachten. Je zorgt zelf voor een model en na de korte theorie ga je dit model masseren, waarbij je continu op een positieve manier feedback krijgt op je houding. Je voelt dan hgelijk wat de verschillen zijn.

Een nieuwe houding en handelingen aanwennen kost tijd, na deze 3 uur is het een kwestie van meters maken.

Als je vragen hebt of direct een afspraak wilt maken, neem dan contact op via het formulier

Over Vitaz

Inge Schouwenaars is oprichter van Vitaz – fit. Lees hier meer over Inge’s visie en achtergrond en check LinkedinTwitter en Facebook